VD:n har ordet


”Våra kompetenta och engagerade konsulter är vår stora stolthet. Det bygger också på att du som konsult ska kunna lita på att vi gör allt vi kan för
att du ska ha det bra på jobbet”

Vi på Konsultia har bestämt oss för att vara Norrlands bästa rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder specialistkompetens till våra kunder, kunder som verkar inom industri- och logistik.

Vår spetskompetens är viktig för att matcha kundens behov med rätt person. Vi stärker konkurrenskraften hos kunderna, stöttar upp sysselsättningsgraden i Norrland och hjälper därigenom också till att hålla Norrland levande!

Stora delar av vårt koncept bygger på nära samarbete tillsammans med våra kunder, vi ger dem den service och spets som dem efterfrågar. Därigenom säkrar vi också kvaliteten i vårt erbjudande. Våra kunder kan lätt och tryggt lägga över hela ansvaret på rekryterings- och bemanningsprocessen till oss, vi har en god kunskap om industri- och logistikföretagens behov samt utmaningar och förstår vikten av snabba åtgärder och hög servicenivå.

Som konsult hos oss får du prova på att arbeta hos olika företag med olika uppdrag, en variation som ofta är uppskattad. Men det finns andra möjligheter också; vårt samarbete med några av de mest attraktiva arbetsgivarna i Norrland kan innebära en möjlighet för dig till anställning hos en av dem.

Våra kompetenta och engagerade konsulter är vår stora stolthet. Innan vi sluter ett avtal med en ny kund ser vi över arbetsmiljön på företaget noggrant. Det betyder att du som konsult ska kunna lita på att vi gör allt vi kan för att du ska ha det bra på jobbet. Vår arbetsmiljöcertifiering är en trygghet för att vi aktivt och systematiskt jobbar med arbetsmiljöfrågor. När det gäller trivseln på din arbetsplats så brukar jag, när jag besöker den, känna efter om jag själv skulle trivas där. Om jag trivs, tror och hoppas jag att du ska göra det också!

/Jimmy Rönnblom

Visa alla jobb