Jacop Willman – Martin & Servera

Lyhördheten ledde till förlängt samarbete


I en stor,nyrenoverad nybyggd lagerbyggnad på Västerslätt i Umeå möter vi Jacop Willman, planeringschef hos Martin & Servera, en fullsortimentsgrossist som riktar sig till alla restauranger och storhushåll med hela Sverige som upptagningsområde.

Under senhösten 2016 påbörjade Martin & Servera en större omorganisation som följdes av en flytt till nya större lokaler under vintern. Vanligtvis klarar de sin rekrytering bra på egen hand, men planeringschefen, (vid det tillfället ställföreträdande lagerchefen) Jacop Willman såg att företaget skulle komma att behöva stöd från en extern partner:
—När vi flyttade till nya, större lokaler såg vi också ett behov av att anställa. Men i det skedet behövde vi stöd i arbetet eftersom vi inte hade möjlighet att klara ett så massivt rekryteringsarbete i ett svep. Sedan oktober 2016 anlitar de Konsultia:
 
—När de presenterade sig för oss kände vi ett stort förtroende, de gav ett proffsigt intryck som skilde sig från mängden, säger Jacop med eftertryck och fortsätter:
—Konsultia arbetade fram en metod för att förstå våra specifika behov; att rekrytera tills vi har en grundbemanning i den nivå som krävs. De är också lyhörda för våra värderingar och vad som driver oss som företag. Det har lett att vi pratar långsiktighet i vårt arbete. 

Visa alla jobb