Daniel: Konsultia tar fram duktigt folk

När flera av Crosscontrols anställda drabbades av influensavågen fick Konsultia snabbt rycka in.
– Konsultia har alltid levererat. Vi hade kandidater här samma dag, säger Daniel Lindberg, produktionschef på Crosscontrol i Alfta.

Crosscontrol grundades 1991. Till en början tillverkade de styrsystem till skogsmaskiner, men med tiden har produktionen utvecklats avsevärt. I dag producerar företaget datorer, mjukvara och kablage till styrsystem som sitter på fordon i kritiska miljöer; exempelvis tåg, skogs– och gruvmaskiner. Produkterna levereras över hela världen.
Samarbetet med Konsultia är relativt nytt. Daniel berättar att de under åren har haft kontakt med flera olika bemanningsföretag, men att valet föll på Konsultia.
– De är väletablerade i Norrland och inom den bransch vi verkar i. För oss underlättar det att slippa förklara termer och vad det är vi håller på med. Dessutom hade de ett intressant upplägg redan från början, säger Daniel.
Anna-Karin Hallfors konsultchef på Konsultia intygar att de har en väl fungerande dialog mellan varandra.
– Förutom att Daniel är glad och trevlig är han alltid ute efter lösningar. Kommunikationen är rak och effektiv. Hans tid är också värdefull. Från vår sida handlar det om att ha en god relation och förståelse för kundens verksamhet, säger hon.

Visa alla jobb