Jenny

Hon bygger långsiktiga relationer

När Jenny Utterberg, säljare på Konsultia, är ute på sina kundbesök går hon
”all in”.
– Jag inspireras av möten med nya människor. Det ger mig energi.

Innan Jenny inledde sin karriär på Konsultia arbetade hon som säljare, men även som truckförare och hudterapeut i Norge.
Jenny menar att Konsultia är ett bemanningsföretag som sticker ut.
– Många upplever oss som intressanta eftersom vi är inriktade mot industri och logistik. Vi som jobbar här har mer eller mindre erfarenhet därifrån och ett brinnande intresse för branschen. Vi har förståelse för vad ett företag behöver och kan utifrån det ta fram rätt kompetens.
Hon är övertygad om att många upplever rekrytering och personalansvar som tidskrävande. Där har Konsultia en viktig roll.
– Vi är bäst på att rekrytera och bemanna. Den som anlitar oss får mer tid över till andra saker som de är bäst på som till exempel produktion.

Konsultia – en peppande arbetsplats

– Som säljare måste du våga ta kontakt med människor, vara öppen och ge mycket av dig själv, säger hon.
På Konsultia arbetar man med långsiktiga relationer.
– När vi har inlett ett samarbete är det viktigt att fortsätta hålla relationen vid liv. Efter varje möte är jag en erfarenhet rikare, säger Jenny.

– Stämningen på Konsultias kontor är skojfriskt, hjärtligt, högt och lågt. När man har varit ute på möten kommer man tillbaka med väldigt bra energi. Det känns verkligen som att vi är ett team.

Jenny ser en framtid med Konsultia och ännu fler uppdrag för företaget.
– Det finns stora utvecklingsmöjligheter och jag tror att vi kommer bli många fler som arbetar här, avslutar hon.

Visa alla jobb