Strategisk inköpare till Nordic Flanges

2018-04-12

Ekonomi/Finans

Om kundföretaget

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Nordic Flanges vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet.

Nordic Flanges AB huvudkontor är beläget i Örnsköldsvik, här finns även den svenska produktionsanläggningen. Inom gruppen finns ytterligare två produktionsanläggningar i Kronoby samt Kalaioki, Finland.

Dina arbetsuppgifter

Konsultia rekryterar nu en strategisk inköpare till Nordic Flanges i Örnsköldsvik som ska göra inköp av både råmaterial till fabriken i Själevad samt även tradade flänsar som skall lagerläggas. Som strategisk inköpare är du ett viktigt nav mellan produktion och produktionsplanering där du styr och optimerar lagerhållningen. Du kommer även arbeta med:

• förhandla, upprätta och underhålla avtal med befintliga och nya leverantörer, både nationellt och internationellt
• kontinuerlig kontakt med leverantörer gällande order, leverans, fakturering, avvikelser och övriga dagliga frågor gällande inköpsprocessen
• se över leveranssäkerheten och initiera förbättringsåtgärder i samarbete med leverantörerna
• hantera produktdata, leverantörsinformation och följa upp nyckeltal

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom inköp, logistik, ekonomi eller likvärdigt från yrkeshögskola eller högskola. Du har flerårig erfarenhet inom inköp av metallmaterial, gärna mot tillverkande industri. Vidare är det viktigt att din engelska är bra på i tal och skrift då du har kontakt med både nationella och internationella leverantörer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, kommunikativ, noggrann och analytisk. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du god samarbetsförmåga, en positiv attityd och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete.

Övrig information

För den här rekryteringen samarbetar Nordic Flanges med Konsultia, vald kandidat blir anställd av Nordic Flanges.
Välkommen med din intresseanmälan senast den 7:e maj 2018. Urval och intervjuer kommer påbörjas under ansökningstidens gång så ansök gärna så snart du kan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Konsultia Sven Ericsson, 070-517 29 79 eller sven@konsultia.se alternativt Marita Sjödin, platschef Nordic Flanges, Själevad, 070-383 60 60.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb