Produktingenjör till Sanmina

2018-03-04

Teknik/Ingenjörstjänster

Om kundföretaget

Sanmina är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Dina arbetsuppgifter

Just nu rekryterar vi en Produktingenjör med inriktning mot mekanik eller elektronik till Sanmina i Örnsköldsvik. I rollen som produktingenjör är du tekniskt ansvarig för produkten och jobbar kontinuerligt med att effektivisera, förbättra samt hantera produktförändringar.
Du samarbetar med Sanminas kund och övriga funktioner inom företaget och skapar produktionsunderlag utifrån kundens, Sanminas och myndigheters krav.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå, gärna inom mekanik eller elektronik. Du trivs med att jobba strukturerat och att samarbeta med kollegor samt kunder.

Som person är du drivande och analytisk samt att du kommunicerar väl, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.

Övrig information

Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder deras medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Det här är en rekrytering och vald kandidat kommer bli anställd av Sanmina. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sven Ericsson, sven@konsultia.se, eller 070-5172979.

Om du redan har ansökt via Sanminas egen annons eller annan rekryteringsfirma kan vi inte gå vidare med din ansökan. Vi välkomnar dig därför att ansöka via Konsultia om du vill att vi erbjuder dig de bästa möjligheterna att komma vidare i processen och karriären. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag! Konsultia behandlar ansökningar konfidentiellt.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb