Projektledare/tekniker till Nordic Flanges i Örnsköldsvik

2018-03-01

Teknik/Ingenjörstjänster

Om kundföretaget

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Nordic Flanges vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet.

Nordic Flanges AB huvudkontor är beläget i Örnsköldsvik, här finns även den svenska produktionsanläggningen. Inom gruppen finns ytterligare två produktionsanläggningar i Kronoby samt Kalaioki, Finland.

Nordic Flanges Group har ca 110 anställda och årsomsättningen uppgår till drygt 221 miljoner SEK och är registrerat på First North. Mer information finns på www.nordicflanges.com

Dina arbetsuppgifter

Konsultia rekryterar nu en projektledare/tekniker till Nordic Flanges i Örnsköldsvik. I rollen arbetar du med projekt såsom effektiviserings- och förbättringsarbete inom både arbetssätt, verktyg och maskinpark samt vara drivande i arbetet kring maskininvesteringar och förändringar i produktionsflödet. Som projektledare/tekniker har du en bred och variationsrik roll tillsammans med kollegor inom produktionsteknik, produktionsledning och produktionsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta med produktionstekniska frågor och ingå som produktionsteknisk representant i projekt såsom investeringsprojekt och implementering av ny utrustning
• Arbeta med ständiga förbättringar inom produktion, kvalité, avvikelsehantering och produkter
• Göra uppföljning i produktion avseende tid, metod, system och verktyg och komma med förslag på förbättringar

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med ett stort tekniskt kunnande och vi ser gärna att du har erfarenhet från produktion och producerande företag, gärna från en bearbetningsverkstad eller smedja. Det är ett plus om du har erfarenhet inom projektledning och kunskap inom konstruktion och materialfrågor/metallurgi. Företaget agerar på en internationell marknad och vi vill därför att du, utöver svenska, behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du kvalitetsmedveten, positiv, kommunikativ och förtroendeingivande. För att passa in på Nordic Flanges Group och för att vara framgångsrik i rollen som produktionstekniker, är du en drivande och engagerad lagspelare. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt att blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov. Du trivs i en företagskultur präglad av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang.

Övrig information

För den här rekryteringen samarbetar Nordic Flanges med Konsultia, vald kandidat blir anställd av Nordic Flanges. Välkommen med din intresseanmälan bestående av CV och personligt brev via Konsultias hemsida http://konsultia.se/annonser/966/ senast den 25 mars 2018. Urval och intervjuer kommer påbörjas under ansökningstidens gång så ansök gärna så snart du kan. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Konsultia Sven Ericsson, 070-517 29 79 eller sven@konsultia.se eller Marita Sjödin, platschef Nordic Flanges, Själevad, 070-383 60 60.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb