Brokk söker en konstruktör inom mekanik

2018-02-28

Teknik/Ingenjörstjänster

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör på Brokk är du en viktig del i att ytterligare utveckla företagets mest avancerade och högteknologiska produkter samt ansvara för den tekniska lösningen, tillverkningskostnad och monteringsvänlighet. Arbetet innefattar bl.a. konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, beräkningar och även viss projektledning.

Din profil

Brokk söker dig som har en ingenjörsutbildning samt är självgående och resultatinriktad i ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo och stimuleras av att arbeta i en dynamisk miljö.

Som person ser vi gärna att du är engagerad och att du, tillsamman med dina kollegor, drivs av att utveckla Brokk och deras produkter för att fortsatt hålla dem världsledande på marknaden.

Erfarenhet kring konstruktion av gjutna detaljer och ytmodulering är meriterande.

Övrig information

Brokk erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i deras företag som är världsledande inom sitt område och med tekniskt intressanta produkter. Då Brokk är ett företag med hög tillväxttakt och stor framtida potential finns det goda möjligheter att skapa sig en långsiktigt intressant karriär i företaget. Försäljning av företagets produkter sker över hela världen vilket innebär en spännande miljö med mycket internationella kontakter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 26:e mars och tjänsten kan tillsättas tidigare så ansök gärna så snart som möjligt.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb