Projektledare

2018-06-11

Projektledning

Om kundföretaget

OilQuick AB är ett familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer helautomatiska snabbfästessystem för entreprenadmaskiner. Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall och här tillverkas våra produkter i företagets egna produktion.
OilQuick är ett företag med låg personalomsättning, låg sjukfrånvaro, stort personalfokus och med stora möjligheter till intern karriärsutveckling. Vi expanderar kraftigt och lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att den vi anställer ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.
Vi jobbar hårt för lagkänslan, alla ska känna sig delaktiga, värdefulla och sedda. Våra medarbetare är våra bästa ambassadörer och vi är väldigt måna om deras trivsel. Mår vi bra så presterar vi bra, detta leder i sin tur till att företaget går bra; det är vårt motto!

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med många olika typer av uppdrag inom projektledning. Du ska leda och fördela arbetet och vara den personen som driver projekten framåt. Du kommer ingå i ett team på 15 personer och arbeta tätt med konstruktionschefen. Du ska vara drivande, analytisk och ha en förmåga att prioritera i en expansiv fas. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att starta upp projekt, resurshantering, avrapportering och uppföljning. Du ska ha ett intresse av produktutveckling och industri.

Din profil

Som person är du initiativrik, självständig och ansvarsfull. Du är strukturerad, noggrann och mån om att hålla en hög kvalitet. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmåga att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt och du har goda ledaregenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personen vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat.

– Minst 3 års erfarenhet av projektledning
– Har arbetat i MS Project eller liknande
– Erfarenhet från industri är meriterande
– Högskoleutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet

Övrig information

Sista ansökningsdag är 30 juni 2018. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen.

För er kännedom sker utdrag ur belastningsregistret samt drogtest innan anställning.

Om oss

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av OilQuick i Hudiksvall.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Visa alla jobb