Träindustriarbetare till kunduppdrag

2018-04-12

Tillverkning/Produktion

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Vännäs söker vi dig som vill jobba som träindustriarbetare. Arbetsuppgifterna innefattar varierande snickeriarbete.
Mer information om arbetsuppgifterna ger vi dig vid en eventuell intervju.

Din profil

En praktisk yrkesutbildning är bra, men vi sätter större värde på din vilja att bli en värdefull medlem i ett bra team.
Att du är en ansvarsfull, driven och kvalitetsmedveten ser vi som viktiga egenskaper.

Övrig information

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten på vår hemsida: www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb