Maskinsnickare/ hyvlare

2018-02-05

Tillverkning/Produktion

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet från maskinsnickeri.
Lämplig utbildning är verkstadssnickare, maskinsnickare, möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Du kommer att bearbeta träet i olika maskiner som exempelvis sågar, fräsar, hyvlar och borrar. Även handverktyg av olika slag förekommer i arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, kvalitetsmedveten och som har känslan för trä av olika slag.

Din profil

Som person är du nyfiken, positiv och mån om att utföra ett bra arbete.
För att trivas i laget behöver du vara van vid att arbeta både i grupp och självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Övrig information

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb