Behovsanställd produktionspersonal till Podcomp

2018-02-11

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

Podcomp bygger framtidens badrum- i framtidens material. Våra våtrumsprodukter är ångtäta, oavsett om vi tillverkar badrumsgolv med integrerad golvbrunn eller helt kompletta badrum så är det lätt, tätt och allt i ett! Vi levererar golv och badrum för industriellt byggande. Golven ersätter helt traditionella våtrumsgolv. Våtrumsgolv i komposit väger 1/5-del av ett traditionellt våtrumsbjälklag och har dessutom betydligt längre livstid. Vid renovering behöver endast ytskiktet bytas vilket gör golven till ett miljövänligt alternativ.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba extra som konsult på Podcomp. Du kommer att arbeta med gjutning av väggar och golv i fiberkomposit med tillhörande arbetsuppgifter. Montering av golv, väggar och tak till kompletta badrum samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Arbetsplatsen är belägen i Öjebyn.

Din profil

För att vi ska kunna anställa dig på detta uppdrag krävs det att du är student, egen företagere eller pensionär, alternativt har en ansällning som motsvarar 50 %.
Vi söker dig som är en lagspelare och som med stort engagemang vill vara en del av utvecklingen av företaget. Inga förkunskaper krävs.

Övrig information

Tjänsten är en behovsanställning, där du blir anställd hos Konsultia och jobbar hos Podcomp. Vi sätter stor vikt vid flexibiltet och ser att du kan hoppa in när behov uppstår samt vid längre ledigheter. Välkommen med din ansökan på www.konsultia.se. Urval sker löpande.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Visa alla jobb