Spontanansökan truckförare

2018-03-15

Logistik/Transport

Om kundföretaget

Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriellt producerade flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi lägger stort fokus på hög boendekvalitet och genom att alltid samarbeta med några av landets främsta arkitektkontor skapar vi vackra, sunda och praktiska hem där människor trivs. Familjeföretaget startade 1924 i Piteå, där huvudkontor och våra två produktionsanläggningar finns.

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag om ca 8 personer som ansvarar för att materialhanteringen fram till våra produktionslinjer sker så effektivt som möjligt. I många fall är behovet från vår egen produktion att materialet kommer i rätt sekvens och därför är en återkommande arbetsuppgift att packa artiklarna enligt den turordning som de ska användas. Truckkörning är en del av dina dagliga uppgifter.

Din profil

Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper, vi vill att du skall vara engagerad och driven. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag. Truckkort är ett krav.

Övrig information

Du kommer att vara anställd av oss på Konsultia men uthyrd åt Lindbäcks bygg.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Visa alla jobb