Montör till Brokk

2018-01-23

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 90-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Brokk fortsätter att växa och är nu i behov av ytterligare en montör till produktionsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Brokk jobbar du med montering av Brokkmaskiner och tillhörande verktyg. Du lägger även in maskinens dataprogram, provkör och trimmar maskinen för bästa körbarhet. Du kommer att jobba i ett taktat produktionsflöde där du har varierande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas på olika stationer i produktionslinan.

Brokk jobbar ständigt med att förbättra och standardisera sina processer för att jobba smartare, effektivare och med hög och jämn kvalitet, därför är det viktigt att du trivs med att jobba systematiskt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montage och är intresserad av att skruva i maskiner.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, har ordning och reda och bidrar med positiv energi till gruppen och företaget. En viktig del för Brokk är att alla medarbetare har en vilja att vara med att utveckla företaget till en ännu starkare aktör på världsmarknaden.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-5172979.
Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 19:e februari och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb