Ekonom/administratör till Brokk

2018-01-23

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 300 personer i koncernen, varav ett 90-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco.
Läs mer på www.brokk.com

Nu utökar Brokk sin ekonomiavdelning med ytterligare en ekonom som ska stötta de befintliga tjänsterna på ekonomiavdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara delaktig och få ansvar inom många delar på ekonomiavdelningen. Bl.a. bokslut, löpande bokföring, löneadministration, leverantörsfakturor, kundreskontra mm.

Rollen har tillkommit för att göra Brokks ekonomiavdelning mer flexibel och du blir en viktig del i att ytterligare utveckla avdelningen och företaget tillsammans med dina medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Civilekonom är ett plus, men inte ett krav.
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med bokslut och redovisning samt har goda kunskaper i Office-paketet med tyngdpunkt på Excel.
Meriterande är om du har jobbat inom tillverkande industri samt har erfarenhet som löneadministratör.

Egenskaperna hos dig är något vi lägger stor vikt vid och vi söker dig som är flexibel, noggrann och självgående samt att du har en stark vilja att utveckla processer och verksamheten.

Många av Brokks produkter går på export och därför är det viktigt att din engelska är flytande i tal och skrift.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter. Brokk-koncernen växer stadigt både i Skellefteå och internationellt, varför goda möjligheter till utveckling finns.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 19:e februari och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb