Logistiker till Brokk med erfarenhet av skeppning

2018-01-23

Logistik/Transport

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 90-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Nu utökar Brokk sin logistikavdelning med ytterligare en logistiker och söker en person med erfarenhet av skeppning.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är det huvudsakliga arbetsområdet skeppning. Det består bl.a. av kontakt med fraktare och mottagare, framtagning av frakt- och tulldokumentation, beställning av frakter, hantering av LC och bankgarantier samt fakturering. Även orderhantering, samordning och support kommer att förekomma.

Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor på logistikavdelningen och även med andra avdelningar på Brokk.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Brokk till en ännu starkare aktör på världsmarknaden.

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och engagerad med ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt har en vilja att utföra arbetet väl.
Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära dig nya saker. Tillsammans med dina medarbetare jobbar ni med att utveckla leveransprocesserna mot Brokks kunder.

Många av Brokks produkter går på export och därför är det viktigt att din engelska är flytande i tal och skrift.

Även du som har mindre erfarenhet av arbete med logistik men har de rätta egenskaperna och tycker att kombinationen av kundkontakt, service och planering känns stimulerande är välkommen med din ansökan.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 19:e februari och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb