Fordonsmekaniker till Hybricon Bus eftermarknadsavdelning

2018-01-07

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Hybricon Bus Systems AB (publ) huvudkontor finns i Umeå och där utvecklas och produceras företagets produkter. Försäljningsarbetet har pågått sedan 2013 och då främst mot kunder inom Sverige, en av kunderna är b.la. Umeå Kommun. Hybricon är ett modernt företag som kännetecknas av ledorden lojalitet, flexibilitet och tydlighet. För mer information om Hybricon Bus Systems AB besök www.hybricon.se

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta som fordonsmekaniker inom ett nytt spännande segment på marknaden och bidra till att ställa om Sveriges kollektivtrafik till ett hållbart klimatanpassat alternativ?
Trivs du med arbetet inom eftermarknad samt har en god samarbetsförmåga och intresse av fordon? Då finns här ett stimulerande och roligt jobb för dig.

Som fordonsmekaniker hos Hybricon Bus Systems AB arbetar du med service, reparation och underhåll på en unik och världsledande produkt i form av kompletta transportsystem för eldriven persontransporttrafik i städer.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet som fordonsmekaniker, gärna i huvudsak tunga fordon.
Du är en person som har lätt för att samarbeta då du ingår i ett mindre team på eftermarknadssidan.
Det krävs ett stort engagemang i denna rollen, du bör vara strukturerad och framförallt ödmjuk inför arbetsuppgifterna.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 29:e januari och ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
www.konsultia.se

Placeringsort är Holmsund.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb