Skogsmaskinmekaniker till Komatsu Forest

2017-12-20

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Med cirka 1 400 anställda och tillverkning i Sverige och USA är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskintillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. Kundrelationerna världen över hanteras av egna säljbolag och återförsäljare.

Vi behöver förstärka vår serviceorganisation i Tierp med en mekaniker med inriktning på Komatsus skogsmaskiner. Vi söker en erfaren mekaniker som ska utlokaliseras nära våra kunder i landskapet Gästrikland. Vi erbjuder rätt person anställning med stationering i hemmet samt tillgång till servicebil.

Dina arbetsuppgifter

Utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, både i fält och verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.

Din profil

Du ska ha gått minst gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.
Meriterande med erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon

Övrig information

Sista ansökningsdag: 28 januari 2018, vi intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

För tjänsten fodras minst körkort typ B.

Om oss

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av Komatsu Forest.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Visa alla jobb