IT-chef till Sanmina

2018-01-24

Ledning/Management

Om kundföretaget

Sanmina är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Dina arbetsuppgifter

Nu rekryterar Konsultia en IT-chef till Sanmina i Örnsköldsvik. Som IT-chef ansvarar för Sanminas IT-avdelning på anläggningen i Örnsköldsvik och rapporterar du till den europeiska IT-chefen i Israel. Tjänsten innebär en kombination av en ledande roll för gruppen och en operativ roll där du ihop med de fyra medarbetarna på IT-avdelningen stöttar den dagliga verksamheten i IT-relaterade ärenden. Du kommer arbeta med att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer, och servrar. I rollen ingår även att driva det strategiska arbetet med att förnya Sanminas IT-lösningar.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk bakgrund inom IT och det är meriterande med tidigare erfarenhet av personalansvar. Som person är du kommunikativ, drivande och tycker om att ge service. Då du i denna roll har mycket kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift.

Det är meriterande att ha erfarenhet av:
• VM och Server underhåll
• Virtualization VMware, Virtual Box
• Administrering och hantering av Windows Servers (2003, 2008 och 2012)
• Erfarenhet av arbete med Windows 32/64bit, Linux (Ubuntu)
• Databaser: SQL Base, MS SQL Server (2000, 2005, 2008), MySQL 5.x, MS Access
• Kunskap om nätverksprotokoll
• Programmeringsspråk: Microsoft .NET (VB, C#), C, Perl, PHP, Java (ME, SE), jQuery, HTML (4,5, CSS) WIX, VBScript

Övrig information

Det här är en rekrytering och vald kandidat kommer bli anställd av Sanmina. Om du redan har ansökt via Sanminas egen annons eller annan rekryteringsfirma kan vi inte gå vidare med din ansökan. Vi välkomnar dig därför att ansöka via Konsultia om du vill att vi erbjuder dig de bästa möjligheterna att komma vidare i processen och karriären. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag! Konsultia behandlar ansökningar konfidentiellt.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb