Monteringspersonal till Svalson

2018-06-12

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

För 35 år sedan tillverkade familjeföretaget Svalson AB den första eldrivna skjutluckan till en reception i Luleå – den luckan används än i dag. Nu levererar vi 5000 skjutluckor per år till Sverige och övriga Europa samt Nordamerika, Australien och Japan. Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i vår fabrik i Öjebyn strax utanför Piteå.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta vid ett taktat flöde där du kommer att utföra slutmonteringen av våra produkter.

Din profil

Det är meriterande om du har verkstadsteknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet, men det är inget krav. Du bör kunna läsa ritningar samt tala och skriva svenska och engelska. Som person trivs du med att arbeta i en grupp. Du är metodisk, noggrann, genar inte i kurvorna och förstår att du ingår i en helhet.

Tjänsten är dagtid med tillsättnings så snart som möjligt till och med den 27 juli med chans till förlägning och övertid kan förekomma periodvis.

Övrig information

Antagning sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering tar vi hjälp av Konsultia och du söker tjänsten på deras hemsida www.konsultia.se.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb