Innesäljare till Brokk's eftermarknadsavdelning

2017-11-08

Försäljning/Affärsutveckling

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare på Brokk tar du huvudsakligen emot kunder per telefon och mejl och ger dem support och service i olika tekniska frågor kring Brokk’s produkter.
Det är en administrativ säljtjänst där du bl.a. hjälper kunder med reservdelsofferter och ser till att följa upp dessa. Det förekommer också att du deltar på mässor och kundaktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk bakgrund, gärna av liknande produkter och som är serviceminded och förstår värdet med nöjda kunder.

I den här tjänsten är det viktigt med eget driv för att hitta lösningar på frågor och ta initiativ för att hjälpa kunder.

Många av Brokk’s produkter går på export och därför är det viktigt att din engelska är flytande i tal och skrift.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 11:e december och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb