Brokk söker en Elkonstruktör

2017-11-08

Teknik/Ingenjörstjänster

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör på Brokk kommer du vara en viktig del i att utveckla företagets mest avancerade och högteknologiska produkter. Arbetet innefattar bl.a. konstruktionsarbete i Engineering base, programmering i Codesys samt att testa att funktionerna verkligen fungerar på produkterna. I konstruktionsarbetet har du ansvar för funktion, tillverkningskostnad och monteringsvänlighet samt att underhålla artikelregistret och lägga upp nya artiklar.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom el eller data.

Som person ser vi gärna att du är en uppgiftsorienterad naturlig ledare med framåtanda samt är engagerad och driven. Även god samarbetsförmåga är viktigt då mycket av arbetet sker tillsammans med kollegor.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 11:e december och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb