Brokk söker en konstruktör inom mekanik

2017-11-08

Teknik/Ingenjörstjänster

Om kundföretaget

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på Brokk är du en viktig del i att utveckla företagets mest avancerade och högteknologiska produkter. Arbetet innefattar bl.a. att rita, beräkna och konstruera i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem. Du är ansvarig för funktion, tillverkningskostnad och monteringsvänlighet i konstruktionsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom mekanik. Erfarenhet kring konstruktion av gjutna detaljer är meriterande.

Som person är det viktigt att du är engagerad och driven. Vi ser gärna att du är en ledartyp som är uppgiftsorienterad och driver frågor framåt.

Stor del av det dagliga arbetet sker i grupp med kollegor för att tillsammans bli så innovativa och lösningsorienterade som möjligt.

Övrig information

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos Brokk som är världsledande inom sitt område med sina högteknologiska produkter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Brokk AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79. Placeringsort är Skellefteå.

Välkommen med din intresseanmälan! Sista ansökningsdag är den 11:e december och vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Om oss

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Visa alla jobb