fbpx

Maskinförare

2019-02-03

Logistik/Transport

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu maskinförare till kommande uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår övervakning av processen samt traktor och truckkörning.

Din profil

Som person värdesätter du säkerhet och noggrannhet i arbetet.Vidare ser vi att du tycker om att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.
För att trivas i arbetet ser vi att du är positiv, flexibel och ansvarstagande.

Övrig information

Vi kallar kandidater löpande för intervjuer.
Ansökan görs via vår hemsida på www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb