CNC-programmerare till kundföretag i Örnsköldsvik

2017-10-10

Tillverkning/Produktion

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en CNC-programmerare till kundföretag i Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att programmera CNC-maskiner i programmet Catia. Du kommer att arbeta med maskiner för skärande bearbetning och fräsning. Tempot kan vara högt med flera samtidigt pågående projekt som du är involverad i.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av programmering av CNC-maskiner i programmen Catia, Catia NC och Vericut. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Som person är du självständig och vågar ta egna initiativ. Vidare är du flexibel då arbetsuppgifterna är varierande i ett högt tempo. Vi tror att du har ett stort teknikintresse som du använder i ditt arbete för att förstå och analysera de problemställningar som du ställs inför. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och en lagspelare.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Övrig information

Sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb