Beredare

2017-10-10

Logistik/Transport

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en beredare för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Örnsköldsvik.

Som beredare arbetar du med bland annat:
• Skapa tillverkningsunderlag genom att bereda och detaljbereda de komponenter och produkter som tillverkas i verkstaden.
• Samarbeta med verktygskonstruktörer och utföra beställningar av verktyg.
• Samarbeta och vid behov avlasta planerare och inköpare för att skapa ett effektivt flöde i produktion.
• Granska och rapportera avvikelser i produktionsunderlag.

Som konsult hos Konsultia får du chansen att jobba i en utvecklande miljö hos en av våra kunder och du kommer ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktion, inköp och konstruktion.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av beredning, planering, produktionsteknik, konstruktion, tekniskt inköp eller liknande från en tillverkande verkstadsindustri. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller erfarenhet av praktiskt arbete i verkstad. Som person är du en noggrann, strukturerad problemlösare som har god teknisk förståelse. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du god samarbetsförmåga, en positiv attityd och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag som med start i oktober/november. Vi kommer att presentera kandidater löpande för vår kund så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martina Hallberg, martina@konsultia.se eller 070-5172644

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb