Svetsare till uppdrag hos kund

2017-10-08

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

Till våra kunder i Gävle söker vi nu erfarna svetsare med några års erfarenhet av yrket. Vi söker dig som är duktig Mig/Mag svetsare och har erfarenhet av svets med pinne. Du bör ha kunskap om ritningsläsning och materiallära.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat och som dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.

Din profil

Du har läst industriprogrammet med inriktning svets samt att du har några års erfarenhet av svetsning med metoden Mig/Mag.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information

Vi intervjuar löpande så tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, vid frågor är du välkommen att kontakta izzet@konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb