Mekaniker

2017-10-08

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Vi söker Industrimekaniker till våra kunder i Gävle. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Gävle. För rätt person kan anställning gå över till kund efter provanställningen.

Att jobba för Konsultia innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra medarbetare jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Start omgående eller senast v.43.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en duktig Industrimekaniker. Mekanikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra underhåll och reparationer. Du kommer arbeta ute på fält hos kunderna samt i våra kunders egna verkstad där det läggs stort ansvar på din dagliga planering av arbetet.
Resor och övernattningar kan förekomma.

Din profil

Som person är du självgående och noggrann, Vi ser gärna att du har erfarenhet av Industriarbete samt att du har erfarenhet av svetsning/Underhåll. Om du är en person som trivs i ett socialt arbete med stort eget ansvar så passar denna mekanikertjänsten dig.

Krav
* Körkort

Meriterande
* Ritningsläsning
* Hydraulik
* Lagermontage
* Svetskunskaper

Övrig information

För mer information kontakta Izzet Canciger. izzet@konsultia.se
Vi läser CVn och intervjuar löpande, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens sista dag.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb