Provare till LEAB

2017-10-05

Bygg/Anläggning/Infrastruktur

Om kundföretaget

Leab är specialister på kontraktstillverkning av elektronik. Vår långsiktighet, pålitlighet och stabilitet erbjuder en produktion och kvalitetssäkring utöver det vanliga. Därför är Leab ett naturligt val för kunder med höga krav på kvalitet, leveransprecision och miljötålighet.

Leab utvecklar och tillverkar elektronik för båt- och tågsäkerhet, larm och passersystem, mätutrustningar, kraftaggregat, audioprodukter, mobila datorer och annan känslig utrustning som har en sak gemensamt: Det måste fungera, utan undantag, även i extremt tuffa miljöer.

Dina arbetsuppgifter

Som provare hos LEAB i Lövånger arbetar du i huvudsak med provning, felsökning och reparationer av kretskort. Du kommer att ansvara för att produkterna håller rätt kvalite för att skickas ut till kund. Dina arbetsuppgifter består även av montering, lödning och programmering av kretsar.

Din profil

Vi söker dig som har gått elektronikutbildning som kan följa och förstå ett kretschema på kort och komponentnivå. Som person är du lugn och metodisk och gillar att lösa problem.

Övrig information

Tjänsten omfattar heltid och är förlagd på skiftgång FM och EM. Vi ser gärna att du som söker bor i närområdet då tjänsten är en hyrekrytering på 6 månader som har för avsikt att leda till en fast anställning hos kunden. Intervjuer sker löpande.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb