CNC operatörer till kunder i Hälsingland

2017-07-16

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

Till våra kunder i Hälsingland söker vi erfarna CNC-operatörer.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att programmera, ställa och övervaka maskinerna. Vår kunder arbetar i huvudsak med legotillverkning och ställer stora krav på noggrannhet. Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har tidigare erfarenhet av yrket, alternativt förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet.

Din profil

För oss är din personlighet viktig. VI söker CNC- operatörer som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Som person är du även ansvarsfull, kvalitetsmedveten med ett stort teknikintresse. I ditt arbete är du en problemlösare som ser möjligheter samt en god lagspelare.

Har du erfarenhet av konventionella maskinersamt truck och traverskort så är det en merit.

För rätt person finns möjlighet för anställning hos våra kunder efter provanställningens slut.

Övrig information

Vänligen sök tjänsten på www.konsultia.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. kanidatansvarig Emma Edling.
emma.edling@konsultia.se
Kjell Wikström 070-2963780
Kjell@konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb