Elektronikmontör till kommande uppdrag

2017-07-16

Tillverkning/Produktion

Om kundföretaget

Du kommer att anställas av Konsultia men arbeta hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter montörer som har god erfarenhet av att montera mekaniska och elektroniska detaljer.

Arbetsuppgifterna består av:
• Mekaniskt och elektroniskt montage efter ritning/monteringsinstruktioner.
• Löpande kvalitetskontroller samt slutkontroll av färdig produkt.
• Genomföra test/felsökning av elektriska kretsar.
• Plocka fram komponenter ur lagret för de produktionsorder som skall byggas.

Eftersom det är stora krav på kvalitet, krävs det att personen klara av att vara noggrann och ordningsam men ändå i ett rimligt tempo. I arbetet ingår det också att samarbeta med andra i företaget samtidigt som det också är mycket självständigt arbete.

Din profil

Vi söker er som har erfarenhet från arbete i monteringsverkstad/mekanisk verkstad. Vana av att arbeta med förbindningsschema, förbindningstabell och kretsschema är krav för denna tjänst. God vana av att montera elektroniska och mekaniska detaljer.

Som person vill vi att du är engagerad, ansvarstagande och noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du trivs att arbeta i en verkstadsmiljö och är praktiskt lagd.

Meriterande om du även har utbildning inom teknik/verkstad, förarbevis för truck samt traverskort. Behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök via vår hemsida www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb