Montörer för kommande uppdrag

2017-07-31

Tillverkning/Produktion

Dina arbetsuppgifter

Vi söker montörer för kommande uppdrag och arbetsuppgifterna kan därmed variera beroende på vilket uppdrag det blir. Du kommer att arbeta i produktionen som montör med större och mindre detaljmontering samt även komponentmontage.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med montering inom tillverkande industri och kan läsa ritning. Du är verktygsvan och kan använda momentverktyg, mätinstrument och är noggrann i ditt arbete.Viktiga personliga egenskaper är att du är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt. Du är en social och utåtriktad person som kan arbeta självständigt men även i grupp.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb