Reparatör till kundföretag

2017-06-29

Drift/Underhåll

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en reparatör för uppdrag hos vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhåll, reparationer, montage samt besiktning av utrustning i verkstaden. Samt att arbeta med förebyggande underhåll och förbättringar av produktionsutfallet och produktkvalitén.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial mekanikerutbildning,helst med inriktning som verktygsmakare. det är meriterande om du har kunskap inom teknik så som hydraulik och pneumatik. Det är även meriterande om du har truckkort, skyliftkort, heta arbeten och jobbat i underhållsprogram Movex. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som är strukturerad och målinriktad. Du är självgående och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Som reparatör har du förmåga att behålla lugnet och arbeta fokuserat i pressade situationer. Vidare är du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information

Sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb