Inköpare för kommande uppdrag

2017-06-28

Ekonomi/Finans

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inköpare kommer du att arbeta med inköp på befintliga avtal, inklusive registrering och bevakning av leveransprocessen. Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer gällande dagliga frågor under inköpsprocessen. Du har även koll på lagersaldon på arbetsplatsen för att kunna se hur inköpsbehovet ser ut. Du jobbar i nära samarbete med produktionsplanering och har en bred roll med stort mått av eget ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har lägst YH examen inom inköp eller annan likvärdig utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom inköp. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som är strukturerad, kommunikativ, noggrann och analytisk. Du arbetar affärsinriktat och resultatorienterat och trivs som bäst med att ha flera arbetsuppgifter som löper parallellt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och är van att arbeta vid dator.

Övrig information

Ansök via vår hemsida www.konsultia.se

Som konsult hos Konsultia erbjuds du:
* Trygg och säker anställning, våra anställda omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som regel erbjuds du en tillsvidaretjänst efter 6 månaders provanställning. För tjänstemän tillämpar vi en rak månadslön vilket innebär att du har samma lön varje månad oavsett hur många möjliga arbetstimmar månaden innehåller.
* Uppföljning och utveckling via din konsultchef. Som anställd på Konsultia har du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att se till att du trivs och utvecklas i det uppdrag du arbetar på. Vi lägger också stor vikt vid bra arbetsmiljö och gör uppföljningar för att se hur du trivs och om något kan förbättras.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb