Juniora ingenjörer för kommande uppdrag

2017-06-28

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi högskole- och civilingenjörer för konsultuppdrag hos någon av våra kunder i Örnsköldsvik. Har du precis pluggat klart eller jobbat några år är det här en riktigt bra möjlighet att visa vad du går för. Vi tillsätter uppdrag löpande och när du skickat in din ansökan kontaktar vi dig när vi matchat dig mot ett uppdrag. Exempel på uppdrag som vi intervjuar för nu är maskinkonstruktör, teknisk administratör, projektledare, kvalitetsingenjör, byggnadskonstruktör och produktionstekniker.

Din profil

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleutbildning och är intresserad av att arbete inom industrin. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som är driven, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du har även ett öppet sinne och viljan att lära dig nytt! Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrig information

Ansök via vår hemsida www.konsultia.se

Som konsult hos Konsultia erbjuds du:
* Trygg och säker anställning, våra anställda omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som regel erbjuds du en tillsvidaretjänst efter 6 månaders provanställning. För tjänstemän tillämpar vi en rak månadslön vilket innebär att du har samma lön varje månad oavsett hur många möjliga arbetstimmar månaden innehåller.
* Uppföljning och utveckling via din konsultchef. Som anställd på Konsultia har du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att se till att du trivs och utvecklas i det uppdrag du arbetar på. Vi lägger också stor vikt vid bra arbetsmiljö och gör uppföljningar för att se hur du trivs och om något kan förbättras.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb