Servicetekniker till kundföretag

2017-07-30

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Konsultia söker för ett av våra kundföretag en servicetekniker.

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta som servicetekniker inom ett nytt spännande segment på marknaden och bidra till att ställa om Sveriges kollektivtrafik till ett hållbart klimatanpassat alternativ? Trivs du med arbetet inom eftermarknad samt har en god samarbetsförmåga och intresse inom fordonselektronik. Då finns här ett stimulerande och roligt jobb för dig.

Som servicetekniker hos kunden arbetar du med service, reparation och underhåll på en unik och världsledande produkt i form av kompletta transportsystem för eldriven kollektivtrafik i städer. Underhållsarbetet kommer ske både ute på fältet samt i servicelokalerna i Umeå.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse inom fordonselektronik. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med felsökning, reparation och service av tunga fordon. Du är en person som har lätt för att samarbeta då du ingår i ett mindre team på eftermarknadssidan. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer ligga i att avhjälpa fel inom de elektroniska komponenterna på bussarna samt underhåll och service. Det krävs ett stort engagemang i denna rollen, du bör vara strukturerad och framförallt ödmjuk inför arbetsuppgifterna.
Vi ser det som meriterande att du har bakgrund inom service och underhåll av tunga fordon samt kännedom av något av följande system:
Wabco, EBC Gen II, ECAS-CAN och MTS CAN-Kommunikation Styrsystem, Continental KIBES och CAN-Multiplex-styrsystem

Övrig information

Sök tjänsten på vår hemsida: www.konsultia.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Visa alla jobb