Mekaniker till Komatsu Forest

2017-07-25

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Komatsu Forest är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner, för att utveckla sig och förbli marknadsledande behöver Komatsu Forest förstärka sin eftermarknadsorganisation på Frösön med en mekaniker till sin verkstad- och butikslokal.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker inom Komatsu Forest är du en nyckelspelare till att få eftermarknaden att fungera. Du bemöter kunden i deras vardag då fel uppstår, eller då service skall göras. Du arbetar både ute på fältet i regionen samt i verkstaden. Du kommer felsöka, underhålla och reparera skogsmaskinerna inom ditt område. Du ansvarar själv för dokumentationen av service och underhåll.

Din profil

Vi söker dig som har avslutat gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Meriterande med erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon, samt djupgående kunskaper inom hydraulik. Vidare söker vi dig som har kunskap i felsökning av datorer i applikationer och svetsning. Du kommer att behöva köra bil i arbetet, därför kräver vi B körkort.

Som person är du en driven och serviceinriktad mekaniker, du är van att hantera kunder i ditt vardagliga arbete och har hög grad av kvalitetsmedvetenhet och servicenivå. Du kommer arbeta såväl ensam ute hos kunderna samt i verkstadslokalen beroende på vilken service som skall utföras.

Övrig information

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Sista ansökningsdag: 26 augusti 2017, urvalet sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan dess att ansökningstiden utgått.
Tillträde: Omgående
Placeringsort: Frösön, Östersund
För mer information: kontakta Emma Näsholm 072-517 26 80, emma@konsultia.se

Om oss

På uppdrag av Komatsu Forest AB genomför Konsultia denna rekrytering. Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Visa alla jobb