Servicetekniker till Brokk

2017-05-07

Drift/Underhåll

Om kundföretaget

Brokk AB utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv- process- cement- samt nukleärindustrin. Idag arbetar ca 270 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina.

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker hos Brokk ansvarar du för service och underhåll av våra demoleringsmaskiner. Med kundnöjdheten i främsta fokus planerar du service, installations och uppstartsarbeten samt resor för de projekt som ska genomföras ute på fältet. En del av arbetet utförs ute hos kunderna där du har en viktig roll i kundupplevelsen. Arbetsuppgifterna består främst av teknisk support till servicepartners och kunder via mail och telefon. Maskinerna du servar är ofta PLC styrda med både el och hydraulik vilket ställer höga krav på dina tekniska färdigheter. Om du vill jobba som servicetekniker i en branschledande organisation med kunder runt om hela världen är detta jobbet för dig.

Din profil

Vi söker dig med erfarenheter från el och hydraulik, där du är van att läsa och arbeta efter el och hydraulikscheman. Du ska ha ett brinnande intresse för teknik och maskiner och ha stor flexibilitet då arbetsdagens utmaningar är varierande. Som person söker vi dig som är ansvarsfull, självgående och har en vilja att utveckla dig själv och företaget. Du är social och utåtriktad och kan representera företaget ut mot kunden. För tjänsten krävs att du kan tala och skriva svenska och engelska och har god datavana. Erfarenhet från service på fält är meriterande.

Övrig information

Det här är en rekrytering som Konsultia utför på uppdrag av Brokk
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Marklund på 070-517 26 38, emma.marklund@konsultia.se.

Sista ansökningsdag är den 6 juni, men urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Välkommen med din intresseanmälan via annonsen på Konsultias hemsida.

Visa alla jobb